Cookies

Náš web potrebuje na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti váš súhlas. Súhlas vyjadríte kliknutím na tlačidlo "OK". Viac informácií
Svoj súhlas môžete odmietnuť tu .

[javascript protected email address]

EGJE Basic

EGJE Basic

Nové riešenie pre menšie firmy

  • Zjednodušené ovládanie v oblasti nastavenia systému
  • Prístup odkiaľkoľvek prostredníctvom internetu
  • Garancia súladu s platnou legislatívou

Softvér Elanor Global Java Edition Basic je cloudový HR informačný systém pre vedenie mzdovej a personálnej agendy zameraný na segment menších firiem. Systém je poskytovaný ako služba, takže odpadajú starosti so zabezpečením jeho prevádzky a administrácie potrebnej infraštruktúry. Prístup k aplikácii prebieha cez webové rozhranie, prostredníctvom internetu je možný odkiaľkoľvek.


Čo dokáže EGJE Basic?

Personálna evidencia
Slúži na evidenciu osôb a pracovných vzťahov a informácií na výpočet mzdy. Nájdete v nej prehľad ukončených pracovných vzťahov, a to vrátane potrebnej výstupnej dokumentácie, rovnako tak, ako evidenciu lekárskych prehliadok či školení.

Mzdy a zúčtovanie
Klasický výpočet miezd v súlade s platnou legislatívou vrátane kalkulácie sociálneho a zdravotného poistenia, ročné zúčtovanie dane.

Výstupy
EGJE Basic generuje výplatných lístky a ďalších dokumentov vyžadovaných legislatívou. Je možné v nej zaistiť bankové príkazy (podľa podporovaných formátov), potvrdenie o príjmoch, rovnako ako výstupy pre vyšetrovanie Trexim. Neoddeliteľnou súčasťou sú aj štandardné exporty (účtovníctvo) a definované reporty.

Vstupy
Je možné zadávať pravidelne alebo jednorazovo, a to ako ručne, tak aj dávkovým importom.

Ponúkame

Dostupnosť
Máte okamžitý prístup k informáciám cez webový prehliadač. Môžete sa pripojiť kedykoľvek prostredníctvom svojho mobilného zariadenia.

Zabezpečenie
Zaisťujeme vysokú úroveň bezpečnosti systému aj spracovaných dát.

Podpora
Užívateľské rozhranie je veľmi intuitívne. Systém poskytujeme ako službu, nemusíte sa starať o jeho prevádzku a administráciu.


Are you interested in our services? Do not hesitate to contact us at info@elanor.cz.