Cookies

Náš web potrebuje na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti váš súhlas. Súhlas vyjadríte kliknutím na tlačidlo "OK". Viac informácií
Svoj súhlas môžete odmietnuť tu .

[javascript protected email address]

Vitajte v ELA skupine

Vitajte v ELA skupine

Sme špecialisti na mzdy a ľudské zdroje. Na českom a slovenskom trhu pôsobíme od roku 1991. Počas tejto doby sme sa vypracovali v popredného dodávateľa informačných systémov pre oblasť ľudských zdrojov a zároveň sme jedným z prvých, kto svoje služby rozšíril aj o mzdový outsourcing poskytovaný v ďalších 11 krajinách regiónu CEE.

Úspech staviame na dlhodobých partnerstvách ako so zákazníkmi, tak inými poskytovateľmi produktov a služieb. Ponúkame skúsenosti, ustálené postupy, vnútornú štruktúru i finančnú stabilitu.

Usilujeme sa o zvyšovanie spokojnosti svojich zákazníkov a partnerov, zefektívňovanie interných procesov a poskytovanie produktov a služieb na najvyššej odbornej úrovni v súlade s požiadavkami právnych predpisov a očakávaniami všetkých zainteresovaných strán.

Odlišujeme sa kvalitou, bezpečnosťou a spoľahlivosťou svojich produktov a služieb, starostlivosťou o zákazníkov a jednotným systémom riadenia kvality v celej skupine Elanor.