Cookies

Náš web potrebuje na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti váš súhlas. Súhlas vyjadríte kliknutím na tlačidlo "OK". Viac informácií
Svoj súhlas môžete odmietnuť tu .

[javascript protected email address]

Pracovné právo

Pracovné právo

Kvalifikované služby v oblasti pracovného a obchodného práva

  • Zasielanie dopytov a následná komunikácia prostredníctvom existujúceho profilu v ESP
  • Transparentnosť ohľadom ceny termínu dodania služby
  • Reakcia na dopyt vo vopred definovaných SL parametroch

Prostredníctvom nášho partnera advokátskej kancelárie GRANTEX legal s.r.o. zaisťujeme našim klientom kompletný právny servis.

Čo ponúkame?

  • Príprava či revízia vzorovej zmluvnej dokumentácie (vrátane prípravy individuálnych zmlúv, konkurenčných doložiek a pod.).
  • Návrh či optimalizácia vnútorných predpisov vašej spoločnosti, predpisov v oblasti BOZP, alebo mzdových smerníc.
  • Asistencia pri zmene či ukončení pracovného pomeru, súdnych sporoch so zamestnancami, zamestnávaní cudzincov, úpravy zmluvnej dokumentácie s agentúrami práce či nastavení súbehu funkcií.
  • Pravidelné informácie o novinkách v legislatíve či judikatúre v oblasti pracovného práva.
  • Odborné školenia týkajúce sa aktuálnych tém či školení pripravené klientovi na mieru.


Advokátska kancelária GRANTEX legal s.r.o. je zavedenou advokátskou kanceláriou, ktorá svojim klientom poskytuje vysoko kvalifikované služby predovšetkým v oblasti pracovného a obchodného práva. Výhoda tohto partnerstva pre našich klientov spočíva okrem iného v možnosti využiť sofistikovaných softwarových nástrojov priamo zdielne spoločnosti Elanor, a sprístupniť tak špecializované nástroje pre ešte efektívnejšie a komplexnejšie riadenie mzdovej, personálnej a dochádzkovej agendy v celej svojej šírke. A to aj v nadnárodnom meradle. Vďaka tomu sme teraz schopní ešte lepšie uspokojiť požiadavky aj tých najväčších a najnáročnejších klientov vrátane tých medzinárodnej pôsobnosti.


Are you interested in our services? Do not hesitate to contact us at info@elanor.cz.