Cookies

Náš web potrebuje na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti váš súhlas. Súhlas vyjadríte kliknutím na tlačidlo "OK". Viac informácií
Svoj súhlas môžete odmietnuť tu .

[javascript protected email address]

el.is & el.ip

el.is & el.ip

Operačný program Podnikanie a inovácia pre konkurencieschopnosť 


Názov projektu: Elanor - el.is & el.ip
Cieľ projektu: Cieľom projektu je vyvinúť nový HR informačný systém el.is a rozvoj integračného a transformačného nástroja el.ip do cieľového stavu funkcionalít.

Stručný popis: 
Projekt je zameraný na oblasť experimentálneho vývoja softvérových systémov a nástrojov využiteľných v oblasti riadenia ľudských zdrojov.

Projektom budú dosiahnuté 2 výsledky projektu:

  • Vývoj nového HR informačného systému el.is
    Bude sa jednať o novo programovaný informačný systém využívajúci moderné technológie (kontajnerizácia, prvky umelej inteligencie a automatizácie). Najdôležitejším prínosom el.is bude jeho využiteľnosť v medzinárodnom meradle.

  • Rozvoj existujúceho integračného a transformačného nástroja el.ip
    Nemenej dôležitou súčasťou projektu musí byť dokončenie vývoja integračného a transformačného nástroja. Tento nástroj umožní automatizované spracovanie a validáciu dát poskytovaných externými systémami zákazníkov spoločnosti. Tieto dáta vstupujú do HR informačných systémov, kde môžu byť ďalej riadené. Integračný a transformačný nástroj potom bude tieto dáta aj vracať späť k zákazníkom. Cieľom je, aby bol tento nástroj schopný pracovať s dátami naprieč rôznymi systémovými rozhraniami vrátane všetkých špecifík danej krajiny, odkiaľ dáta pochádzajú. Nástroj umožní rozšíriť a zefektívniť outsourcingové služby.

Tento projekt je spolufinancovaný Európskou úniou z prostriedkov fondu pre regionálny rozvoj v rámci operačného programu Podnikanie a inovácie pre konkurencieschopnosť pod záštitou ministerstva priemyslu a obchodu.

Projekt bude riešený individuálne bez zapojenia partnerov.